Tartu Ülikooli korvpallitiim lõpetas Kandimaaga koostöö

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Toomas Kandimaa
 
Toomas Kandimaa  Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool Maks & Moorits lõpetas poolte kokkuleppel koostöö peatreeneri Toomas Kandimaaga.

Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi juhi Gert Prantsi sõnul oli otsus raske, aga vajalik. «Otsus ei olnud kindlasti lihtne, sest Toomas Kandimaa on meie meeskonna liige olnud väga pikalt. Paraku ei ole aga hooaja algus tulemuste ega ka mängupildi osas olnud see, mida me mõlemad soovime ja seega leidsime koos, et treeneritepingile on vaja muutust,» lausus ta pressiteate vahendusel.

Prants on veendunud, et Tartu meeskond on komplekteeritud piisavalt hästi, et mängida kõikides sarjades medalitele. «Loodan, et vahetus toob meeskonda uue hingamise ja värskuse. Uue peatreeneri osas läbirääkimised käivad. Tahame selles rollis näha inimest, kellel oleks nii võidukogemust kui ka oskust meeskonnast maksimum välja võtta. Töö käib ja loodetavasti saame juba nädala alguses uue nimega välja tulla,» ütles ta.

Pärast hästi kulgenud hooajaeelset ettevalmistust ja kontrollmänge on Tartu Ülikool Maks & Moorits alustanud PAF Eesti-Läti liigat kahvatult ning viie mänguga ei ole võiduarvet avada suudetud. Kõik hooajaks seatud eesmärgid – Eesti-Läti liiga finaalturniir, Eesti meistrivõistluste medal, Põhja-Euroopa liiga finaalturniir ja Eesti karikavõistluste finaal – on siiski veel saavutatavad. Karikavõistlustel pääseti Pärnu Sadama alistamisega üle noatera Tartus peetavate karikavõistluste finaalturniirile, Põhja-Euroopa liigas on pärast esimest etappi kirjas võit ja kaotus ning detsembri alguses ootab ees koduetapp.

Kandimaa juhendas Tartu Ülikool Maks & Mooritsat alates eelmisest hooajast. Enne seda oli Tartust pärit Kandimaa klubis pikalt abitreeneri rollis.

Meeskonna järgmine Eesti-Läti liiga mäng on laupäeval, 13. novembril, kui sõidetakse külla Läti meeskonnale BK Ogrele. Novembrikuu ainus kodumäng on kolmapäeval, 17. novembril kui külla tuleb Pärnu Sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles