Tanel Tein: tagasi peaks astuma ülikooli spordiklubi juht, mitte Kandimaa (1)

Toimetas Ville Arike
Copy
Tartu meeskonnaga aastatel 2000-2010 viiel korral Eesti meistriks tulnud Tanel Tein.
Tartu meeskonnaga aastatel 2000-2010 viiel korral Eesti meistriks tulnud Tanel Tein. Foto: Erakogu

Tartu korvpallis hõõguvad söed tuha all. Eesti-Läti liigas võiduta jätkav ülikooli meeskond vabastas eile ametist peatreeneri Toomas Kandimaa, tiimi omaaegsel liidril Tanel Teinil on aga asjast hoopis teine nägemus.

Teini veetav Rocki klubi pole teatavasti ülikooli asjaajamistega korvpallirindel rahul ning on korduvalt kutsunud nii ülikooli, linnajuhte kui ka kõiki teisi asjast huvitatuid tugeva esindusmeeskonna taastamiseks koostööd tegema. Rocki Facebooki külg avaldas Teini kommentaari asjade arengu kohta:

«Kas Toomas Kandimaa vallandamisega Tartu korvpallis midagi muutus?

Kas fännide ja sponsorite usk sai taastatud?

Ei muutunud! Ei saanud usk taastatud!

Tegelikult ootasin ma hoopis teistsugust uudist. Uudist, millest käivad läbi sõnad ja nimed «meie Tartu korvpalli valitud strateegia on olnud vale», «muudame kurssi», «vajame Tartu korvpalli ümarlauda» – neid sõnu oleksin oodanud ja niisugused sõnu tahaksin endiselt kuulda nii eelmiselt kui ka praeguselt ülikooli kantslerilt ning Tartu linnapealt ning loomulikult ka ülikooli spordiklubi juhilt Gert Prantsilt, kes minu hinnangul peaks olema tänane ja tegelik tagasiastuja…

Kant, Rock ootab sind, alati!»

Mõni päev varem oli Rock teatanud madalamate liigade kaudu korvpallikaardile tagasitulemisest. Tein ütles Postimehega vesteldes, et BC Kalev/Cramolt saadud 36:86 kaotus on märgiline. Kandimaa sai ametist priiks pärast 89:91 kaotust teisele seni võiduta püsinud meeskonnale Rakvere Tarvale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles