Tugeva mängu teinud Treier aitas koduklubi Meistrite liigas hooaja esimese võiduni

Christopher Krutto
Copy
Kaspar Treier
Kaspar Treier Foto: fiba

Eesti korvpallikoondislane Kaspar Treier aitas koduklubi Sassari Dinamo Meistrite liiga hooaja esimese võiduni, kui koduväljakul alistati 82:75 Ludwigsburg.

Treier viibis platsil 20 minutit ja seitse sekundit ja viskas selle ajaga 14 punkti (kahesed 6/5, kolmesed 1/0, vabavisked 7/4). Lisaks sellele korjas eestlane kolm lauapalli, jagas ühe resultatiivse söödu, tegi ühe bloki ja sai kirja ühe vaheltlõike. Negatiivse poole pealt tegi Treier täis viis viga.

Sassari parimaks kerkis 17 punkti visanud Eimantas Bendzius, Treierist rohkem viskas punkte ka Tyus Battle (15).

Ludwigsburgi poolel tegi võimsa mängu Justin Simon, kes viskas 26 punkti ja noppis seitse lauapalli. Lisaks tegi ta veel kolm vaheltlõiget ja sai kirja ka ühe bloki. Kahekohalise punktide arvuni jõudsid ka Darden Tremmell (14) ja Jordan Hulls (13).

Kui Sassari jaoks oli tegu Meistrite liiga hooaja esimese võiduga, siis Ludwigsburgi jaoks oli see esimene kaotus. Praegu hoiab Saksamaa klubi A-alagrupis endiselt esimest kohta, Sassari on praegu kolmas. Teisel kohal on kaks võitu saanud Tenerife ja neljandal ühe võidu saanud Ukraina klubi Prometey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles