HC Kehra avas põneva lahingu järel oma punktiarve

Postimees Sport
Copy
Valges särgis Merili Heinla neli väravat aitasid Kehral teenida oma esimesed punktid.
Valges särgis Merili Heinla neli väravat aitasid Kehral teenida oma esimesed punktid. Foto: HC Tabasalu/Audentes

Eile kohtusid naiste käsipalli karikavõistluste viimase vooru esimeses kohtumises HC Kehra ja Aruküla/Mistra. Põnevas heitluses kumbki võistkond oma paremust maksma ei suutnud panna ning lõpuks lepiti 28:28 viigiga.

Mängu alustas paremini külalisvõistkond, kes suutis Kehra ohtrad pallikaotused ära kasutada ning 9. minutil tegi Inna Baranova juba seisuks 7:2. Siis tegi aga Mistra peatreener palju vahetusi ning selle rütmi muudatuse pealt Kehra kosus ja juba nelja minuti pärast vähendas Heete Kuuskla vahe vaid üheväravaliseks.

«Täna ei olnud me alguses üldse mänguks valmis. Tegime palju rumalaid pallikaotusi ning vastased suutsid need edukalt ära karistada. Vastaste väravas tegi supertööd Linda Veski, kuid õnneks suutsime raskest seisust siiski kosuda,» ütles Kehra eest täna neli väravat visanud Merili Heinla.

Poolaja lõpus suutis Aruküla siiski Maarja Treimani väravate ja Linda Veski tõrjete abil väikese vahe sisse teha ning pausile mindi seisult 16:13. Teist 30-minutilist perioodi alustas taas paremini koduvõistkond, kelle 6:0 spurdi lõpetas kümnendal minutil Heete Kuuskla värav.

Mistra võttis aja maha ning selle järel suutis mängu taas viigistada ja kohtumise lõpp möödus tõelise trillerina, kus kord oli üks peal ja siis rebis taas teine tiim ette. Minut enne matši lõppu tõi Kehra poolelt Karoliine Vijard tabloole viiginumbrid 27:27. Seejärel tabas Aruküla poolelt Janeli Patrail ning kohe otsa võõrustajate karistusviskest Merili Heinla. Viimase rünnaku õigus jäi veel Mistrale, kuid mõni sekund enne lõppu Treimani teele saadetud vise ei tabanud ja lõppseisuks jäi 28:28.

«Teisel poolajal suutsime oma kaitse toimima panna ning rünnakul leidsime kindlaid lahendusi. Tänases mängus oli meie omavaheline koostöö kordades parem kui eelnevates kohtumistes. Proovime tänase hea emotsiooni ka järgnevatele matšidele kaasa võtta,» lõpetas Heinla.

Mängu resultatiivseimaks mängijaks oli täna Aruküla/Mistra Maarja Treiman, kes viskas vastaste võrku 11 palli. Kehra poolelt tabasid Milana-Leoke Bosenko ja Karina Mere kuuel korral.

«Vahest lihtsalt on sellised päevad, kus mitte midagi välja ei tule. Esimesel poolajal ajasin ka ise ohtrate vahetustega naistel mängurütmi sassi ning sellele järgnes palju tehnilisi vigu, millest me täielikult taastuda ei suutnudki. Tuleb lihtsalt vastast kõva võitluse eest kiita, video üle vaadata ning sellest omad järeldused teha,» võttis mängu kokku Aruküla/Mistra peatreener Taavi Tibar.

Vaatamata kaotatud punktile kindlustas Aruküla/Mistra tänase kohtumisega viie punktiga põhiturniiri esikoha ning Kehra jääb ühe punkti peal neljandale kohale. Kolmapäeval selgitavad HC Tabasalu/Audentes ja Reval-Sport/Mella lõpliku järjestuse, kui selle kohtumise järel selguvad teise ja kolmanda koha omanikud.

Karikavõistluste viimane voor:

08.11 19.00 HC Kehra – Aruküla/Mistra (Kehra spordihoone) 28:28 (13:16)

10.11 18.30 HC Tabasalu/Audentes – Reval-Sport/Mella (Tabasalu kooli spordihoone)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles