Meedia: Ronaldo võib peagi Manchester Unitediga hüvasti jätta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PETER POWELL/SCANPIX

Manchester United pole tänavust hooaega alustanud loodetud moel. Inglismaa kõrgliigas hoitakse alles kuuendat kohta ning Londoni Chelseast ollakse üheksa punkti kaugusel. See teeb murelikuks suvel Unitedisse naasnud Cristiano Ronaldot, kes soovib tingimata Meistrite liigas mängida.

Inglismaa väljaande Daily Express teatel ongi Ronaldo juba Unitedile enda pahameelest teada andnud. Ta soovib klubist lahkuda, kui tulemused ei parane ning järgmiseks hooajaks kohta Meistrite liigas ei tagata.

Hetkel jääb United Meistrite liigasse viivast neljandast kohast viie punkti kaugusele. Seda positsiooni hoiab aga FC Liverpool, kes kostitas Unitedit hiljuti 0:5 kaotusega. Viimased kuus vooru on üldse Unitedi jaoks kohutavad olnud, sest selle ajaga on neil näidata üks võit ja viik nelja kaotuse kõrval.

36-aastase Ronaldo enda hoog on olnud muljet avaldav. Vaatamata kõrgele eale on tal 12 kohtumisega kirjas üheksa tabamust. Neist viis on tulnud Meistrite liigas, mis hoiavadki Unitedit praegu seitsme punktiga F-alagrupis esikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles