Verstappen asus Mercedese kritiseeritud Bottast kaitsma: see on lihtsalt ebaõiglane (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen otsustas Mehhikos asjad ära kohe avakurvis.
Max Verstappen otsustas Mehhikos asjad ära kohe avakurvis. Foto: FLORENT GOODEN via www.imago-images.de/Scanpix

Möödunud nädalavahetusel sõidetud Mehhiko GP kütab endiselt kirgi. Enim räägitakse Mercedese meeskonna kriitikast nende teise sõitja Valtteri Bottase suunas. Nüüd otsustas suu avada ka MM-sarja üldliider Max Verstappen.

Nimelt teatas nii Mercedese pealik Toto Wolff kui ka valitsev maailmameister Lewis Hamilton, et just Valtteri Bottas oli põhjus, miks nad Mehhikos võiduta jäid. Nimelt startisid Mercedese sõitjad esireast, ent Verstappen suutis pidurdusmaal neist kohe esimeses kurvis mööduda.

Sellega mängiti kõik kaardid Verstappenile kätte, kes võistluse ka kindlalt võitis. Hamilton pidi leppima nõnda teise kohaga ja MM-sarja kokkuvõttes kärises nende vahe 19 silma peale.

Verstappen aga otsustas Bottast kaitsta ning tõdes, et soomlane käitus esimeses kurvis aumehelikult. «Sõitja peabki jätma teistele esimeses kurvis ruumi, sest vastasel juhul toimunuks avarii või saanuks keegi karistada. Ma ei saa tegelikult üldse aru, miks Toto Wolff sedasi Bottast süüdistab. Väga lihtne on temale näpuga näitada, ent see on väga ebaõiglane,» lausus Verstappen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles