Tartu peatreener Alar Rikberg: Kaasan mängib selliseid mänge iga nädal, meie hooaja jooksul üks-kaks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tartu Bigbanki peatreener Alar Rikberg.
Tartu Bigbanki peatreener Alar Rikberg. Foto: Ragnar Peets

Tartu Bigbank näitas Euroopa võrkpalli tugevuselt teise klubisarja CEV Cupi kohtumises Venemaa suurklubile Kaasani Zenitile kõvast hambaid, aga lahkus väljakult 1:3 kaotusega. Tartu loots Alar Rikberg tunnustas enda mängijaid.

Tartu andis kohe esimestest punktidest Kaasanile mõista, et nemad lihtsalt midagi andma ei hakka. Kui esimeses kahes geimis jäi Venemaa suurklubi pingelises heitluses peale, siis kolmanda noppis endale juba Tartu. Eesti meeskond suutis mängutempoga harjuda ja vastusegi anda.

«Kaasan mängib selliseid tugevaid mänge iga nädal, aga meie saame hooaja jooksul neid ainult üks-kaks. Suutsime mängutempoga kohaneda,» lausus Rikberg ETV2 otseülekandes.

Peatreener pidi kohati mängijaid ka noomima, sest jalg lasti mõnel hetkel liiga vara nõrgaks. «Vahel tähistasime punkte, kui neid polnud veel tulnudki. Vastased tõid palle üles, mida poleks oodanud. See on aga nende klass ja meile pole see igapäevane,» jätkas Rikberg.

Tartu loots siiski tunnustas enda mängumehi ja nüüd proovitakse homseks ära taastuda, sest Kaasaniga kohtutakse juba homme taas. «Meil oli platsil mehi, kes näitasid enda A-mängu,» kostis loots, kes kinnitas, et neil on veel juurde panna, kuna mõned mängijad tegid n-ö B-mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles