Venemaa tippklubi peatreener kiitis tartlasi: alahindasime vastast, mängud olid rasked

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaasani Zeniti peatreener Aleksei Verbov.
Kaasani Zeniti peatreener Aleksei Verbov. Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond andis kahel päeval järjest kodusaalis Kaasani Zenitile väga kõva lahingu. Venemaa suurklubi tunnustatud peatreener Aleksei Verbov tunnistas, et mängud osutusid oodatust raskemaks. 

Kui välja arvata teise kohtumise teise geimi keskpaik, hoidsid tartlased Zenitiga pidevalt sammu. Avamatšis õnnestus kolmas vaatus isegi võita ning neljandaski oldi suurüllatusele väga lähedal. Tasub meenutada, et Venemaa gigant on tänavu kaotanud vaid ühe lahingu.

«Mõlemad kohtumised osutusid keeruliseks. Esimene mäng muutis mind närviliseks, sest tegime palju vigu. Usun, et raskused tulid tugevast treeningtsüklist – mida me vajasime – ja pikast bussisõidust Tartusse. Lisaks mängis rolli alateadlik vastase alahindamine,» ütles Verbov tiimi kodulehe vahendusel. 

Ta jätkas: «Tartu tiim jättis hea mulje. Tüüpiline Euroopa võistkond. Neil on tehniliselt head nurgaründajad, kes teevad vähe vigu. Lisaks kaks 210-sentimeetrist keskblokeerijat, kes kuuluvad Eesti koondisesse.» 

Zeniti hooaeg jätkub juba homme koduliigas. «Usun, et saime siit kahest mängust hea ettevalmistuse. Saime end veidi teistsuguses olukorras testida,» lisas Verbov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles