Barcelona ei soovi ajaloo edukaimat jalgpallurit klubisse tagasi tuua

Christopher Krutto
Copy
Dani Alves (alumine) 2015. aastal Barcelona särgis. Tema kukil on tänavu suvel klubist lahkunud Lionel Messi.
Dani Alves (alumine) 2015. aastal Barcelona särgis. Tema kukil on tänavu suvel klubist lahkunud Lionel Messi. Foto: MANU FERNANDEZ/Scanpix

Kuigi viimasel ajal on Barcelona jalgpalliklubiga seostatud seal pikki aastaid mänginud paremkaitsjat Dani Alvesit (38), siis Katalaani tippklubi otsustas tema teenetest loobuda.

38-aastasest brasiillasest sai vabaagent septembris, kui ta lahkus kodumaa klubist Sao Paulost. Hiljem tunnistas Alves, et on Barcelonasse naasmisele avatud.

«Kui Barcelona mind vajab või tahab, siis ma olen nende kasutuses hoolimata asukohast. Olen alati öelnud, et lahkusin sealt, sest asjad ei olnud nii nagu pidanuks. Kui Barcelona arvab, et vajab mind, siis nad peavad lihtsalt helistama. Ma tunnen, et suudan igal pool veel panustada, aga Barcelonas isegi rohkem, sest seal on praegu nii palju noori mängijaid,» rääkis Alves oktoobris väljaandele Sport.

Nüüd kirjutab jalgpalliportaal Goal, et kuigi mängija esindajad võtsid Barcelonaga ühendust, siis klubi otsustas läbirääkimisi mitte alustada.

Aastatel 2008-2016 Barcelonas mänginud Alves on ametlikult läbi aegade edukaim jalgpallur, võites erinevate klbuide ja rahvuskoondisega kokku 43 erinevat karikat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles