Hispaania meedia: Agüero peab südameprobleemide tõttu karjääri lõpetama

Christopher Krutto
Copy
Sergio Agüero (pikali) tundis 30. oktoobril liigamängus Alavesi vastu rinnus valu. Rohkem ei pruugi ta jalgpallimurule naasta.
Sergio Agüero (pikali) tundis 30. oktoobril liigamängus Alavesi vastu rinnus valu. Rohkem ei pruugi ta jalgpallimurule naasta. Foto: ALBERT GEA/Scanpix

Suvel Manchester Cityst vabaagendina Barcelonasse siirdunud Argentina jalgpallitäht peab karjääri südameprobleemide tõttu varakult lõpetama.

30. oktoobril peetud liigamängus Alavesi vastu tundis Agüero rinnus valu ja viidi kiirabiga Barcelona koduväljakult Camp Noult haiglasse. Meedikud tuvastasid tal südamerütmihäired ja seetõttu ootasid teda ees täiendavad uuringud.

Nüüd kirjutavad mitmed Hispaania väljaanded, et probleem on piisavalt tõsine, et alles suvel meeskonnaga liitunud ründaja peab karjääri lõpetama. Ametlikult ütles klubi pärast juhtumit, et Agüero peab vähemalt kolm kuud palliplatsilt eemal püsima.

Barcelona eest jõudis ta pidada vaid viis mängu ja lõi ühe värava. Karjääri jooksul pidas ta klubitasandil 663 kohtumist ja lõi nendes 379 väravat. Koondise eest sai ta kirja 101 mängu ja sahistas võrku 41 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles