Heas hoos Viimsi alistas ka Tarvase, Kalev oli parem lätlastest

Christopher Krutto
Copy
KK Viimsi mängijad.
KK Viimsi mängijad. Foto: KK Viimsi Facebook

Eesti-Läti korvpalliliigas olid täna võistlustules mitmed Eesti klubid. Hooaega edukalt alustanud Viimsi kukutas seisuga 84:73 ka Rakvere Tarvase.

Viimsi toetus võidumängus selgelt põhikoosseisu mängijatele ja pingilt sekkunud pallurid tõid viie peale vaid kuus punkti. Parimaks korvikütiks kerkis 17 silmaga Devin Lee Harris kes sai lisaks veel kirja viis lauapalli ja viis resultatiivset söötu. 

16 punkti lisasid Karl-Johan Lips ja Ronalds Zakis, 15 silma viskas Taavi Jurkatamm ja 14 punkti viskas veel Rain Veideman.

Tarvase parimaks kerkis 17 punkti visanud ja üheksa lauapalli korjanod Igor Josipovic. Teda toetas 12 silma visanud Toms Kedis.

Tallinna Kalev oli kodus 74:67 üle Latvijas Universitatest. Võitjate parimaks kerkis 21 punkti visanud Joonas Järveläinen. 14 silma lisas Eduards Hazners.

Universitate edukaim korvikütt oli keskmängija Edvards Mezulis, kes viskas 21 punkti. Lisaks korjas ta 9 lauapalli. Teda toetas 13 silmaga Davids Viksne.

Lisaks oli võistlustules ka värskelt peatreenerit vahetanud Tartu Ülikool Maks & Moorits, kes jäi 66:85 alla Ogrele.

Liigatabelis hoiab Viimsi viie võidu ja kahe kaotusega kuuendat kohta. Tallinna Kalev on kolme võidu ja nelja kaotusega kaheksas, sama saldoga on üheksas Latvijas Universitate. Rakvere Tarvas hoiab ühe võidu ja seitsme kaotusega eelviimast ehk 13. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles