PM MEHHIKOS Teise alagrupi võitja Badosa: sotsiaalmeedia võib olla mängijatele ohtlik

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Paula Badosa.
Paula Badosa. Foto: Rob Prange

Kui Anett Kontaveit oli esimene tennisist, kes kindlustas kohta WTA aastalõputurniiri poolfinaalis, siis päev hiljem sai sama tembuga hakkama Paula Badosa.

Pärast seda lauldi hispaanlannale sotsiaalmeedias mõistetavalt hosiannat, kuid kiidulaulu seast võis kohati leida ka haterite ehk vihkajate negatiivsema alatooniga sõnumeid.

Tippsportlasena on Badosa ühismeedia heast ja halvast poolest mõistagi teadlik, mistõttu ta liiga aktiivselt sotsiaalmeediat ei kasuta. «Ma üritan olla teadlik kasutaja. Aeg-ajalt olen ma tõesti aktiivne, kuid mitte sõltuvuses. See võib kokkuvõttes olla päris ohtlik, seega miks üldse seal palju aega veeta,» viitas täna oma 24. sünnipäeva tähistav hispaanlanna nii ajakulule kui ka halvustavatele kommentaaridele. 

Ühtlasi on Badosa väga teadlik vaimse tervise küsimustest. «Tennises on vaimne pool väga tähtis, kuna väljakul oled sa kogu aeg üksi. Seepärast ongi oluline vaim teravana hoida,» jätkas valgepallur.

Ennast peab ta vaimselt võrdlemisi tugevaks, kuigi mõistagi tuleb ka temal ette raskemaid perioode. «Neid ikka juhtub, kuid nendest tuleb lihtsalt üle olla. Need kogemused ongi muutnud mind kokkuvõttes tugevamaks inimeseks,» leidis Chichen Itza alagrupis triumfeerinud Badosa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles