Ogier on Monza eel enesekindel: kõik kaardid on minu käes

Christopher Krutto
Copy
Sébastien Ogier.
Sébastien Ogier. Foto: Toyota/McKlein/Toyota Gazoo Racing

Prantslasest ralliäss Sebastien Ogier jahib sel nädalavahetusel Monzas karjääri kaheksandat maailmameistritiitlit ja on enne võistlust enesekindel.

Ogier' jaoks on tegu viimase etapiga enne, kui ta täiskohaga WRC-sarjas sõitmisest taganeb. Ogier tunnistas enne võistlust, et on praegu väga heas seisus. «Mul on olnud stressirohkemaid positsioone,» rääkis Ogier Dirtfishile.

«Näiteks 2018. aastal Austraalias, kui Thierry [Neuville] oli mul täpselt järel ja ma pidin kruusal teed avama ning Ott [Tänak] oli ka veel mängus. Siis oli mul surve peal,» meenutas prantslane.

«Möödunud aastal läksin viimasele rallile nii, et kaardid ei olnud minu käes. Teadsin, et pean võitma ja lootma, et Elfyn Evansil juhtub midagi. Sel aastal on kõik kaardid minu käes ja seetõttu saan rahulikult võtta. Ma ei tunne erilist pinget, aga tahan võimsalt lõpetada,» ütles Ogier.

Kuigi ta ei tunne erilist survet, siis prantslane tunnistas, et Monzas tuleb tiitli võitmiseks teha siiski korralik võistlus. Tema lähimaks jälitajaks on Toyota tiimikaaslane Evans, kes jääb praegu Ogier'st maha 17 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles