AC Milani täht: Londoni ööelust loobumise järel sain heaks mängijaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Prince Boateng
Kevin Prince Boateng Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubis suuri tegusid tegev poolkaitsja Kevin Prince Boateng tunnistas, et tal õnnestus karjääris uuele tasemele tõusta, kuna ta loobus pidutsemisest.

Kunagi suurte lootustega Tottenham Hotspuriga liitunud Boateng ei suutnud Londonis läbi lüüa ja keskendus seal rohkem ööelule, kirjutab The Sun.

«Tottenham ei andnud mulle võimalust ning seetõttu ei keskendunud ma ka tööle. Kuid need probleemid aitasid mul hiljem saada paremaks mängijaks,» tunnistas Boateng. «Olin langustrendil, kuna ma ei mänginud ja läksin hilisel kellaajal ööklubidesse.»

Samas meenutas Boateng, et ta on näinud mitmeid hoiatavaid näiteid, millest ta ka õppust võttis. «Nägin mitmeid talente, kes ei keskendunud piisavalt ja ei löönud seetõttu läbi. See oleksin võinud olla ka mina,» rääkis Boateng. «Minu sõber oli Berlini Herthas suurim talent. Kuid ühel päeval otsustasin ma pitsat tellida ja minu üllatuseks tõi sama mees selle kohale. Ma ei tahtnud samasse punkti jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles