Hollandi koondise peatreener sai mängijate silme all raske vigastuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: KOEN VAN WEEL/SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise peatreener Louis van Gaal peab ajutiselt olema ratastoolis, sest vigastas jalgrattaõnnetuses puusa. Samal põhjusel võib ta eemale jääda olulisest MM-valikmängust Norraga.

Pärast Hollandi koondise pühapäevast treeningut sõitis Van Gaal koos mängijate ja treeneritega jalgratastel tagasi hotelli. Paraku kukkus ta ratast ära pannes ja sai vigastada.

Esmaspäeval läbi Zoomi ajakirjanikele intervjuud andes tunnistas Van Gaal, et on suures valus. «Füüsiliselt pole seis hea, aga aju mul töötab. Saan kõike teha. See ei näe hea välja, aga juhendamine on verbaalne. Sain treeningul anda kõik edasi, mida oleks ka muidu teinud,» ütles ta.

Endine Manchester Unitedi treener viidi ka haiglasse, kuid kuna vigastus operatsiooni ei vajanud, lubati ta koju. «Kogu meeskonnale oli see hirmus hetk,» ütles Hollandi koondise kapten Virgil van Dijk. «Kuid oleme õnnelikud,et ta saab meid jätkuvalt juhendada.»

Viimases MM-valikmängus kohtub Holland teisipäeval Norraga. Et kindlustada koht MM-finaalturniiril, vajab Holland vähemalt viiki. Van Gaal ei osanud veel öelda, kas tal on võimalik meeskonda väljaku äärest juhendada. «Praegu otsitakse lahendusi. Tean, et staadionil on olemas lift.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles