PM Mehhikos ⟩ Kaotuskibedust tundnud Kontaveit sai väärt kogemuse (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Esimest korda õhtustes oludes mängimine põhjustas Anett Kontaveidile parajalt peavalu.
Esimest korda õhtustes oludes mängimine põhjustas Anett Kontaveidile parajalt peavalu. Foto: Rob Prange/AFP/Scanpix

Eesti esireketi Anett Kontaveidi 12-mänguline võidujada katkes ööl vastu esmaspäeva, kui ta vandus WTA aastalõputurniiri viimases alagrupimängus 4:6, 4:6 alla maailma viiendale reketile Garbiñe Muguruzale.

Hispaanlannale oli see mesimagus revanš kuu aega tagasi saadud kaotuse eest, mil ta jäi Moskva turniiri veerandfinaalis vähem kui tunni kestnud kohtumises Kontaveidile alla 1:6, 1:6. Mehhikos oli tulemus küll numbriliselt võrdsem, ent tegelikult ei andnud Muguruza meie esireketile võimalustki. Või õigupoolest ei andnud Kontaveit ise endale võimalust.

«Selle mängu võib kokku võtta nii, et tegin lihtsalt liiga palju lihtvigu,» raputas 29 korral eksinud Kontaveit endale tuhka pähe. «Ma ei tundnud palli üldse. Üritasin küll leida erinevaid lahendusi, kuidas palli väljakusse saada, aga mitte ükski asi ei toiminud. Enamik palle, kus eksisin, läksid pikaks. Aga ma ei üritanud neid piiri peale lüüa, isegi mitte piiri lähedale. Ma ei oska selgitada, miks mul oli selline päev. Vahel tulebki lihtsalt kehvem päev ette. Ka Indian Wellsis oli mul Ons Jabeuri vastu päris kehv päev. Selliseid asju paratamatult juhtub,» jätkas mängu ajal mitmel puhul ka frustratsiooni välja näidanud eestlanna pead vangutades.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles