11 lahingut, kus Sakkari on napilt peal, aga finaal kuulus Kontaveidile

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Maria Sakkari (vasakul) ja Anett Kontaveit pärast tänavust Ostrava WTA-turniiri finaali.
Maria Sakkari (vasakul) ja Anett Kontaveit pärast tänavust Ostrava WTA-turniiri finaali. Foto: MICHAL CIZEK/AFP/SCANPIX

Anett Kontaveit kohtub tennise WTA finaalturniiri poolfinaalis hea sõbranna Maria Sakkariga. Eestlanna ja kreeklanna on WTA-tasemel omavahel kohtunud 11 korda ning õige napilt on peal Sakkari, kel on kirjas kuus võitu.

Kontaveit ja Sakkari on mänginud saviliivaväljakutel ja kõva kattega väljakutel ning savi peal on Sakkari peal 2:1. Kõval kattel, kus mängitakse ka Mehhikos Guadalajaras peetaval finaalturniiril, ollakse seega viigis 4:4.

Muide, Kontaveidi ja Sakkari omavahelistest kohtumisest neli on toimunud tänavu. Kui hooaja alguses Grampians Trophy poolfinaalis oli meie naine parem 2:6, 6:3, 11:9, siis Madridi Mastersi teises ringis oli Sakkari etem 6:3, 6:1. Ka Tokyo olümpia avaringis võitis kreeklanna, siis oli tulemus 7:5, 6:2.

Kõige olulisem naiste omavaheline tänavune kohtumine toimus aga septembri lõpus Tšehhis Ostravas. Sealse WTA-turniiri finaalis alistas Kontaveit Sakkari 6:2, 7:5.

25-aastane Kontaveit ja temast aasta vanem Sakkari kohtuvad Eesti aja järgi 17. novembril kell 03.30 algavas lahingus. Postimees teeb matšist mõistagi otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles