Kas Chisora suudab laupäevases tiitlimatšis Klitško nokauteerida?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora (paremal) ja Vitali Klitško laupäevase kohtumise eel.
Dereck Chisora (paremal) ja Vitali Klitško laupäevase kohtumise eel. Foto: SCANPIX

Laupäeval seisab Münchenis ees WBC versiooni raskekaalu tiitlimatš ukrainlase Vitali Klitško ja briti Dereck Chisora vahel.

Praegu kuuluvad teatavasti kõik raskekaalu tiitlid Vitali ja Vladimir Klitško valdusesse ning seega ongi laupäevase matši eel õhus küsimus, kas ka eelseisva heitluse järel valitsevad ukrainlased raskekaalu poksi.

Loomulikult peetakse Vitali Klitško võiduvõimalusi märgatavalt suuremaks ja Chisora triumf oleks omamoodi ime. Igatahes enne matši on britt veel väge täis.

«Võib olla saab see olema tema karjääri raskeim matš. Igatahes see saab olema  vägev õhtu,» sõnas Chisora. «Ma ei karda Klitškosid. Olen selle spordiala suhtes kirglik ja ma ei karda neid. Seetõttu saadab mind ka edu.»

Chisora on seni teeninud karjääri jooksul 15 võitu ja saanud kaks kaotust. Viimati jäi ta mäletatavasti alla soomlasele Robert Heleniusele. Vitali Klitškol on samal ajal kirjas 43 võitu ja kaks kaotust.

«Ta on tugev vastane, kes teeb pidevalt edusamme. See saab olema huvitav matš,» lisas Vitali Klitško.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles