Juba teine tennisist pidi aastalõputurniiri vigastuse tõttu pooleli jätma

Christopher Krutto
Copy
Stefanos Tsitsipas.
Stefanos Tsitsipas. Foto: MARCO BERTORELLO/SCANPIX

Kui naiste tennise aastalõputurniir saab täna öösel Anett Kontaveidi ja Garbiñe Muguruza vahelise finaaliga lõpu, siis meeste aastalõputurniir on alles algusfaasis. Ometi on kaks sportlast pidanud juba alagrupiturniiril vigastuse tõttu loobuma.

Esimesena pidi turniiri pooleli jätma Matteo Berrettini, kes vigastas alagrupimängus Alexander Zverevi vastu kõhulihast. Nüüd andis oma loobumisest teada Stefanos Tsitsipas, keda segab parema küünarnuki trauma.

«Võtsin vastu raske otsuse 2021. aasta ATP aastalõputurniirilt loobumiseks, sest mind on viimased paar nädalat seganud küünarnuki vigastus. See on väga keeruline otsus, sest töötasin palju, et finaalturniirile jõuda ja sellest imelisest üritusest osa saada, aga kahjuks ei saa ma jätkata,» rääkis Tsitsipas ATP kodulehele.

Tema asemel saab rohelises alagrupis võimaluse maailma 12. reket Cameron Norrie, kes oli teise reservvõistlejana turniirile üles antud. Esimese tagavaravõistlejana oli kirjas Jannik Sinner, kes asendab punasesse alagruppi kuulunud Berrettini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles