Tartu Ülikool sai Eesti-Läti liigas hooaja esimese triumfi, Kalev/Cramo võttis kindla võidu

Christopher Krutto
Copy
Emmanuel Wembi.
Emmanuel Wembi. Foto: Margus Ansu

Eesti-Läti liigas mängiti täna kaks kohtumist. Hooaja teise võidu noppis Tartu Ülikool Maks & Moorits, kes alistas 82:77 Pärnu Sadama.

Tartu alustas kohtumist tugevamalat ja juhtis poolajaks 40:34, kuid kolmandal veerandajal visati ise vaid viis punkti ja selle lõpuks jäädi 45:62 taha. Ometi suutsid tartlased rongi alt välja tulla kohtumise lisaajale viia. Seal pandi paremus maksma ja võeti Eesti-Läti liigas hooaja esimene võit.

Tartu Ülikooli parimaks kerkis pingilt sekkunud keskmängija Emmanuel Wembi, kes viskas 19 punkti ja korjas seitse lauapalli. Teda toetasid 13 silmaga Adomas Drungilas ja Oliver Suurorg.

Pärnu poolel kerkis üleplatsimeheks Andris, Misters, kes viskas 22 punkti. 19 silma lisas Artur Konontsuk. 

Teises kohtumises alistas Kalev/Cramo 90:62 Tallinna Kalevi. Kusjuures poolajapausile mindi ainult ühepunktilise eduga.

Kalevi liidriks kerkis 17 punkti visanud Ojars Šilins. 16 silmaga toetas teda Kregor Hermet. Üheksa mehega mänginud Tallinna Kalevi poolel tõi enim punkte Joonas Järveläinen, kelle arvele jäi 16 silma.

Kalev/Cramo hoiab liigatabelis nelja võidu ja ühe kaotusega neljandat kohta, kolm võitu ja kolm kaotust saanud Pärnu Sadam on seitsmes. Tallinna Kalev on kolme võidu ja viie kaotusega üheksas ning ühe võidu ja kuus kaotust saanud Tartu Ülikool on 13. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles