Kontaveit aitas Mehhikos ülla eesmärgi jaoks koguda mitu tuhat eurot

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Anett Kontaveit WTA finaalturniiril.
Anett Kontaveit WTA finaalturniiril. Foto: ULISES RUIZ/AFP/Scanpix

Kuigi tennisist Anett Kontaveidil (WTA 8.) jäi WTA aastalõputurniiril i-le täpp panemata, kaotades finaalis 3:6, 5:7 Garbiñe Muguruzale (WTA 5.), andis ta ühel üllal eesmärgil oma panuse.

Nimelt panid WTA, WTA heategevusorganisatsioon ja aastalõputurniiri nimisponsor AKRON kamba peale alagrupiturniiril nii üksik- kui ka paarismängudes löödud iga ässa eest välja 150 (umbes 132 eurot – toim.) USA dollarit. Poolfinaalides ja finaalides astus kampa ka Caliente, kes lisas omalt poolt iga pallinguässa eest 150 dollarit ehk ühe ässa hind tõusis 300 dollari peale.

WTA teatas äsja, et finaalturniiril koguti vähivastaseks võitluseks veidi üle 74 600 euro. Osa summast annetatakse Guadalajaras tegutsevale Cruz Rosa organisatsioonile, mis toetab madala sissetulekuga naisi, kellel on avastatud vähk, ja nende perekondi. Teine osa tennisistide kogutud rahast läheb vähivastaste uuringute toetamiseks.

Kontaveit serveeris vastastele Guadalajaras 23 ässa, mis on eestlanna tänavuse hooaja parim näitaja ühel turniiril. Vähivastasesse võitlusse panustas eestlanna seega veidi vähem kui 4000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles