Joel Lindpere: sel hooajal suudame meistritiitli võita

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis. Foto: SCANPIX

USA jalgpalli profiliigas MLS mängiv Eesti koondislane Joel Lindpere tahab oma kolmandal aastal ihaldatud meistritiitlini jõuda. Samuti rääkis Lindpere, et soovib tulevikus Eestiga jalgpallialaselt seotuks jääda.

«Kui ma ei näeks meeskonnas tiitlivõiduks perspektiivi, siis poleks ma ju uut lepingut sõlminud,» ütles New York Red Bullsi ridadesse kuuluv Lindpere MLSsoccer.comi vahendusel.

«Alustasime eelmist hooaega hästi, keskel kukkusime ära, kuid lõpetasime taas tugevalt. Kaotasime poolfinaalis liiga tugevaimale meeskonnale Los Angeles Galaxyle, kui oleksime neist jagu saanud, oleksime ka liiga võitnud,» on eestlane kindel.

«Usun, et sel hooajal suudame liiga ära võita. Tulevad huvitavad kaks aastat nii minu kui fännide jaoks.»

Lisaks kinnitas Lindpere, et osaleb 28. veebruaril Los Angeleses peetavas Eesti rahvuskoondise sõpruskohtumises El Salvadori vastu. «Eesti on mu kodumaa ja mu poeg mängib seal jalgpalli. Mul on kodumaal jalgpalliga ka tulevikus omad plaanid.»

«Kui vähegi võimlalik, tahan osaleda kõigis koondise mängudes, mis peetakse FIFA poolt paika pandud ametlikel aegadel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles