Pöörases hoos Curry astus jõulise sammu ajaloolisele tähisele lähemale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Stephen Curry viskel.
Stephen Curry viskel. Foto: Kiyoshi Mio

Korvpalliajaloo üheks parimaks viskajaks peetav Stephen Curry vedas NBA-s enda koduklubi hooaja 13. võiduni, kui võõrsil alistati 104:89 tulemusega Cleveland Cavaliersi meeskond.

Üllatuslikult NBA põhihooaega parima saldoga alustanud Warriors kindlustas tänase võidu väga võimsa viimase veerandiga. Terve kohtumise kaotusseisus olnud Warriors võitis viimase neljandiku koguni 36:8 ning sellega kindlustati ka hooaja 13. võit.

Warriorsi edu põhjuseks oli mõistagi taaskord Curry, kes viimasel veerandil koguni 20 silma tõi, tabades seejuures neli kaugviset. Kokku jäi tema arvele üleplatsimehena 40 punkti (9 kaugviset).

Pärast tänast on Curry NBA-s tabanud 2908 kaugviset, millega paikneb kõigi aegade edetabelis teisel kohal. Esikohal olevast Ray Allenist lahutab teda veel ainult 65 kaugviset ning arvestades tema tänavuse hooaja minekut, siis on see vähem kui 20 kohtumise kaugusel.

Curry on liikumas tänavuse hooaja skoorikuninga tiitli suunas. Ta on keskmiselt visanud 29,5 punkti, tabades seejuures keskmiselt 5,7 kaugviset mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles