Kerr Kriisa juhtis Arizona neljanda järjestikulise võiduni

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Arizona Basketball/Twitter

USA üliõpilaste korvpalliliigas on hooaega suurepäraselt alustanud Kerr Kriisa ja tema ülikoolimeeskond Arizona Wildcats. Viimati alistati lisaajal võõrsil Wichita State 82:78.

Arizona on tänavu ainult võite tunnistanud. Kui esimesed kolm tulid väga suureskooriliste tulemustega, siis sedapuhku läks Wichita alistamiseks vaja lisaaega.

Poolajaks 40:33 eduseisu haaranud Arizona lasi teisel poolajal kodumeeskonna mängu tagasi ning emotsionaalsete korvidega omas Wichita ka initsiatiivi. Normaalaja lõpus suutis Arizona siiski taas ohjad haarata, ent kohtumist veel enda kasuks ei pööratud.

Lisaajal pandi enda paremus siiski maksma ning oma roll oli selles ka Eesti koondise tagamängijal. Visketabavusega hädas olnud Kriisa panustas lõpuks võitu 12 punkti (visked väljakult 3/11), kuus korvisöötu ja neli lauapalli. Kokku veetis Kriisa väljakul täpselt 34 minutit.

Arizona püsib nõnda NCAA-s kaotuseta ja nelja võiduga jagatakse tugevas Pacific 12 konverentsis UCLA ja Washington State'iga esikohta. Järgmisena võõrustatakse järgmisel nädalal Sacramento State ülikooli, kellel hetkel Big Sky konverentsis kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles