Erika Kirpu pidi treenerit vahetama ja on uue juhendajaga rahul

Ville Arike
, reporter
Copy
Erika Kirpu oli pärast viimast matši nõutu.
Erika Kirpu oli pärast viimast matši nõutu. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Mõõga epeeturniiril Eesti naistest kõige kaugemale, kolmandasse ringi jõudnud Erika Kirpu sai alustuseks kaks korralikku võitu, kuid ei saanud seejärel üldse jalgu alla.

Kirpu suutis tasavägised heitlused Angela Kriegeri (Šveits) ja Catherine Nixoni (USA) vastu lõpus suhteliselt kindlalt enda kasuks kallutada ning võis loota, et seejärel tuleb viienda asetusega itaallanna Federica Isolaga võrdväärne matš. Avakolmandik lõppes 3:4, ent seejärel suutis Kirpu teha veel vaid kaks torget ning kaotas 5:15.

«Üldiselt jäin oma vehklemisega rahule. Aga viimane matš läks nii käest ära, et praegu ei oska selle üle isegi kurvastada. Tuleb üle vaadata ja saada aru, milles asi oli. Ise eksisin mitu korda,» võttis Kirpu matši kokku.

Kirpu pidi hiljuti vahetama treenerit, sest tema senine juhendaja Angelo Mazzoni siirdus Iisraeli koondise juhendajaks. Kirpu harjutab nüüd teise itaallase Enrico Nicolini käe all.

«Praegu alles õpime teineteist tundma, aga mina olen väga rahul. Tavaliselt läheb mul treenerivahetus keeruliselt, aga praegu tunnen ennast hästi,» kiitis ta uue koostöö algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles