HC Tallinn alistas Soome meistriliigas Turu ja jätkab neljandana

Postimees Sport
Copy
Dmytro Turchenko.
Dmytro Turchenko. Foto: Gertrud Alatare/HC Tallinn

Soome meeste meistriliigas võitis HC Tallinn koduplatsil 34:29 (18:16) Turu ÅIFK ning jätkab turniiritabelis neljandana.

HC Tallinna ridades tegi hea partii mängu parimaks valitud väravavaht Armis Priskus. Tallinlaste resultatiivseimad olid seitsme tabamusega valgevenelane Vladislav Brailov ning ukrainlane Dmytro Turchenko. Hea esituse tegid võrdselt 5 väravat kirja saanud mängujuht Kalev Kütt ja ukrainlasest joonemängija Ihor Skyba.

«Olen meeskonna üle uhke. Meil puudus täna erinevate probleemide tõttu neli meest, kellest Kaspar Lees, Oleksii Shcherbak ja Vitalii Horovyi on põhikoosseisu mängijad. Ootasime rasket mängu, kuid näitasime sisu ning väärisime võitu,» lausus HC Tallinna taanlasest peatreener Bo Østergaard.

«Meil oli hea kaitse täna, hoidsime pea külmana ning saime tulemuse, mida soovisime ja vajasime. Meie poolt hea esitus,» lausus mängu parimaks valitud Priskus.

HC Tallinn on peale kümmet vooru kogunud Soome meistriliigas 7 punkti, mis annab kaheksa võistkonna konkurentsis neljanda koha. Liigat juhib hetkel 18

silmaga Helsinki Dicken, kes oli tänase vooru keskses kohtumises 32:29 parem turniiritabelis sama palju punkte kogunud valitsevast meistrist Riihimäki Cocksist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles