Viimsi jätkas Lätis võidukäiku, Kalev hävis Liepaja vastu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Viimsi/Sportland teenis hooaja seitsmenda võidu.
Viimsi/Sportland teenis hooaja seitsmenda võidu. Foto: Sander Ilvest

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas peeti täna kaks kohtumist. Eesti klubidest suutis võidu teenida KK Viimsi, kes oli 67:57 üle Läti ülikoolist.

Viimsi on debüüthooaega suurepäraselt alustanud. Tänase võiduga kerkiti turniiritabelis TalTechi kõrvale neljandale kohale. Läti ülikooli vastu saadud võit oli Viimsile juba viies järjestikuline Eesti-Läti ühisliigas.

Viimsi tänane võit ei tulnud kuigi kergelt. Avaveerandil suudeti ainult seitse punkti visata ning seetõttu leiti ennast 7:17 kaotusseisust. Poolajapausile mindi 29:35 kaotusseisust.

Teise poolaja alguses saadi oma mänguvanker paremini veerema. Kiiresti tehti 9:0 spurt ning nõnda haarati juhtohjad. Lõplikult ei suudetud siiski Läti ülikooli maha raputada ning viimane veerand kulges ikkagi pingeliselt.

Otsustavatel minutitel suutis Viimsi ikkagi Rain Veidemani juhtimisel oma paremuse maksma panna ning lõpusireeni kõlades särasid tablool Eesti klubi 67:57 võidunumbrid.

Viimsi edukaimateks korviküttideks kerkisid Veideman ja Ronalds Zakis, kelle arvele jäi vastavalt 20 ja 18 punkti. Läti ülikooli poolel tõi parimana Ricards Vitolskis 12 silma.

Tänases teises kohtumises võõrustas Tallinna Kalevi meeskond Liepajat ning üllatavalt kindlalt tunnistati vastaste 97:74 paremust. Kalevile oli see tänavusel hooajal juba kuuendaks kaotuseks, kolme võidu kõrval. Liepaja teenis samas kuue kaotuse kõrvale teise võidu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles