Zidane saatis ukse taga kraapimas käinud Unitedi pikalt, ka Rooney vandus praegusele tööandjale truudust

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi andis eile teada, et lõpetas koostöö senise peatreeneri Ole Gunnar Solskjæriga, misjärel on vutimeedia löönud kihama norralase potentsiaalsete asendajate pärast.

Inglismaa väljaandeid skännides jääbki silma kõikvõimalikke nimesid: Zinedine Zidane, Wayne Rooney, Luis Enrique, Mauricio Pochettino, et piirduda vaid mõningate näidetega.

Ent sama kiiresti, kui kuulujutud tekivad, tõmmatakse neile ka vesi peale. Näiteks kirjutab BBC juba, et Madridi Reali kolme Meistrite liiga trofeeni tüürinud Zidane pole Punaste Kuradite juhendamisest huvitatud. 

Ka hetkel Derby Countyt juhendav Rooney andis selgelt mõista, et ei kavatse kuulujuttudele hagu juurde anda. «Esiteks, see on alati kurb, kui mõni treener töötuks jääb. Eriti aga, kui ta on endine tiimiskaaslane, seega tunnen Olele kaasa. Tema jaoks on see kurb päev. Mis puudutab aga mind, siis olen varemgi juba öelnud, et olen klubile truu kuniks mulle teisiti öeldakse,» sõnas ta usutluses Sky Sportsile.

Reporter proovis aga korra veel: «Aga kui keegi tuleks koputama, kas see oleks siis vastupandamatu?»

Rooney: «Kuulge, ma olen Derby Country treener ja näen vaeva, et meeskonnaga tulemusi teha. Seega, nagu ütlesin, olen klubile truu.» 

Unitedil ei näigi hetkel ühtegi konkreetset plaani olevat, sest nagu ütles ka klubi endine mängija Gary Neville Sky Sportsi otse-eetris: «Kui neil oleks maailmatasemel treener kohe varnast võtta, oleks Ole juba ammu välja vahetatud.»

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles