Itaaliasse siirdunud Lips kerkis debüütmängus kohe koduklubi resultatiivseimaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Karl Johan Lips
Karl Johan Lips Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eelmisel nädalal esimest korda karjääris kodumaa tolmu jalge alt pühkinud ning Itaalia esiliigas mängivasse Chieti Lux Basketisse siirdunud Karl Johan Lips kerkis debüütmängus uue leivaisa resultatiivseimaks. 

Chieti kaotas kohtumise tabeli tippu kuuluvale Scafatile küll 64:82, kuid algkoosseisu kuulunud Lips tegi 27 minutiga igati soliidse partii, visates oma tiimi resultatiivseimana 17 punkti (kahesed 4/5, kolmesed 2/5). Lisaks kogus paar aastat tagasi Eesti 3x3 koondisega ka EMil mänginud ääremängija 2 lauapalli ja andis 1 resultatiivse söödu. 

Chieti leeris jõudsid kahekohalise punktisummani veel Thomas Woldetensae (13) ja Davide Meluzzi (12), võitjate tulemuslikuim oli Rodnei Clarke 21 punktiga.

Itaalia esiliigas ehk Serie A2s on kaks divisjoni: punane ja roheline. Punases divisjonis võistleval Chietil on kaheksa mängu järel ette näidata kolm võitu ja viis kaotust, millega hoitakse 14 klubi seas 9. kohta. Sama palju võite-kaotusi on sealjuures ette näidata ka Kaspar Kuusmaa koduklubil Rooma Stella Azzurral.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles