Eesti kurlingumeeskond avas EMil võiduarve

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti kurlingumeeskond kivi teele saatmas.
Eesti kurlingumeeskond kivi teele saatmas. Foto: Maailma Kurligu Föderatsioon

Norras toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel saavutas Eesti kurlingumeeskond esimese võidu Ungari esinduse üle.

Euroopa meistrivõistluste alagrupi teine kohtumine lõppes eestlaste veenva võiduga Ungari esinduse üle tulemusega 9:2. Eesti kurlingumeeskond võistleb B-divisionis ning täna kohtuvad Eesti kurlingumängijad Belgia ja Venemaa esindustega.

Eesti naiskond Liisa Turmanni juhtimisel mängib Euroopa meistrivõistluste tugevaimas A-divisionis ning jätkab hetkel võitudeta. Neljast peetud kohtumisest on eestlannadel kirjas neli kaotust. Täna hommikul pidid eestlannad tunnistama Tšehhi paremust tulemusega 7:5. Saatuslikuks sai Eesti naiskonnale ebaõnnestunud esimene voor, kui vastasele anti viis punkti, mida mängu jooksul ei õnnestunud tagasi võita.

Täna pärastlõunal kohtub Eesti kurlingunaiskond turniiri ühe tugevaima Šotimaa esindusega.

Eesti kurlingunaiskonna koosseisus mängivad Euroopa meistrivõistlustel kapten Liisa Turmann, Kerli Laidsalu, Heili Grossmann, Erika Tuvike ja Karoliine Kaare. Võistkonna treener on Derek Brown.

Eesti meeskonnas mängivad kapten Eduard Veltsman, Konstantin Dotsenko, Igor Dzendzeljuk, Janis Kiziridi ja Mihhail Vlassov. Meeskonna treenerid on Derek Brown ja Vladimir Jakovlev.

Euroopa meistrivõistlustel kurlingus osaleb kokku 46 võistkonda, neist 26 meeste ja 20 naiste arvestuses. Uued Euroopa meistrid kurlingus selguvad 27. novembril. Le Gruyère AOP Euroopa kurlingu meistrivõistlused on Rahvusvahelise Kurlingu Föderatsiooni (WCF) kalendris suurima osavõtjate arvuga tiitlivõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles