Chelsea järjekordne suur investeering on hävimas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea vallandas peatreener Andre Villas-Boas´e.
Londoni Chelsea vallandas peatreener Andre Villas-Boas´e. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi hankis suvel endale peatreeneriks Andre Villas-Boas’i, kuid tundub, et lähiajal võib hakata meeskond endale uut juhendajat otsima.

Viimasel ajal on aina enam kuulda uudiseid, et Chelsea mängijad ei saa peatreeneriga läbi ning väidetavalt on oma toetust juhendajale avaldanud vaid David Luiz, Ramieres ja Jose Bosingwa, kirjutab The Sun.

Kuna Inglismaa liigas on klubil juba sisuliselt võimatu meistritiitli eest heidelda, siis seda olulisem on nüüd esineda Meistrite liigas. Ebaõnnestumine Meistrite liigas tähendaks tõenäoliselt Villas-Boas’i kiiret vallandamist.

Samas oli portugallase treeneriks hankimine küllaltki kallis ning väidetavalt läks tema palkamine ja eelmise juhendaja Carlo Ancelotti vallandamine klubile maksma 33 miljonit eurot. Klubi omaniku Roman Abramovitši senine tegutsemine on näidanud, et ta on valmis ka vaatamata suurtele kulutustele treeneri teenetest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles