Ogier avaldas kahetsuse, millele ta vahel mõtleb

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Eile kaheksandat korda autoralli maailmameistriks kroonitud prantslane Sebastien Ogier tunnistas, et vahel kahetseb otsust vaid osaliselt pensionile minna.

Ogier lõpetas täiskohaga WRC karjääri võidukalt, saades Monzast nii ralli- kui ka tiitlivõidu. Kuigi algselt plaanis ta karjääri lõpetada juba 2020. aastal, siis koroonaviirus lükkas seda ühe hooaja võrra edasi.

Kuigi Ogier enam kõrgesse mängu tiitliheitluses ei sekku, siis valitud rallidest võtab ta tuleval aastal osa. Ometi avaldas ta Dirtfishile antud intervjuus kahtlust, kas tegu oli õige otsusega.

«Soovin nautida aega oma pojaga rohkemat kui midagi muud, naisega ka,» tunnistas Ogier. «Elus on kõige jaoks aeg ja ma pole veel nii vana, nii et ma vahel kahetsen otsust mitte täielikult lõpetada, sest väga varsti pean juba Monte Carlo jaoks valmistuma ja see ei tee mind väga õnnelikuks,» tunnistas kaheksakordne maailmameister.

Samas tunnistas Ogier, et tema arvates pole ideaalset moodust, kuidas karjääri lõpetada, kuigi kõik üritavad seda teha. Ta tunnistas, et soovib veeta rohkem aega perega, kuid samas jääda spordiga rohkem seotust.

«Ma vajan puhkust. Võib-olla on asi selles, et ma olen ekstreemsuste kutt. Kui ma teen midagi, siis teen seda 100 protsenti või ei tee üldse. Aga pärast 15 aastat, kui olen rallisse nii palju energiat pannud, siis olen äkki oma motivatsioonipaagi tühjaks teinud,» rääkis ta ja lisas, et viimasel ajal mõtleb ta võistlusele minnes selle negatiivsete poolte peale rohkem kui positiivsete.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles