Argentina tipptreener loobuks Messi ja Neymari juhendamisest, et liituda Manchester Unitediga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mauricio Pochettino juhendamas Lionel Messit.
Mauricio Pochettino juhendamas Lionel Messit. Foto: David Klein/CSM via ZUMA Wire/SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi vallandas pühapäeval alates 2018. aastast Inglismaa tippklubi juhendanud Ole Gunnar Solskjaeri. Nüüd otsitakse sobivat asendajat ning enda soovi on avaldanud praegune Pariisi Saint-Germaini loots Mauricio Pochettino.

Mitmel korral varem Unitediga seostatud Pochettino ei soovi enam võimalusest ilma jääda. Sestap ei kavatse argentiinlane oodata hooaja lõpuni, et Unitediga liituda. Ta on Inglismaa meedia sõnul andnud PSG-le enda soovidest ka teada.

Prantsusmaa meedia teatel on Pochettino ja United juba ka läbirääkimisi pidamas. Kui nendega saadakse kokkuleppele, siis tuleb Unitedil saada positiivne vastus ka PSG-lt.

Kuigi praegu võiks tunduda see üsna lootusetuna, kuna käimas on hooaja tähtis faas, siis ka PSG sooviks peatreenerit vahetada. Kuigi tulemused on olnud Pochettino käe all korralikud, siis on PSG Katari omanikud soovimas näha Prantsusmaa tippklubi juhendajana Zinedine Zidane.

Hetkel pole väga palju tipptreenereid maailmas saadaval. Antonio Conte liitus äsja Tottenham Hotspuriga ning Zidane ei soovi isiklikel põhjustel Inglismaale tööle minna.

Manchester United peab järgmise kohtumise aga juba täna, mil Meistrite liigas sõidetakse külla Villarealile. Solskjaeri abitreener Michael Carrick on tolles kohtumises esimest korda ametis ajutise peatreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles