Itaalia jalgpallilegend äratas noore tüdruku koomast?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero Foto: SCANPIX

Alates 1993. aastast Torino Juventuse jalgpalliklubi ridadesse kuulunud Alessandro Del Piero on ennast igaveseks mänginud meeskonna fännide südametesse, kuid nüüd meenutab üks perekond teda hoopis teisel põhjusel hea sõnaga.

Väidetavalt aitas Del Piero hääl 12-aastasel tüdrukul Giada Scalisel koomast ärgata. Scalis langes ajuverejooksu tõttu koomasse 22. jaanuaril, kui ta vaatas televiisorist oma lemmikklubi Juventuse mängu.

Scalis oli mitu nädalat koomast ja seejärel pöördus tema perekond Del Piero poole palvega, et jalgpallilegend saadaks tüdrukule omapoolse sõnumi.

«Hello Giada, mina olen Alessandro Del Piero. Ma loodan, et sa ärkad varsti ülesse, et sa saaksid vaadata paljusid meie mänge ja me saaksime ka kohtuda,» sõnas Del Piero perekonnale saadetud lindistuses.

12-aastase tüdruku vanemad mängisid lindistust oma tütrele ning seejärel hakkas Scalisel parem ja ta ärkas varsti koomast. Scalise vanemad on kindlad, et nende tütar ärkas koomast tänu Del Piero saadetud sõnumile. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles