Venemaal peetud MK-etapi järel puhkes koroonakolle

Karl-Joosep Küngas
Copy
Suusahüpete MK-etapp Nižni Tagilis.
Suusahüpete MK-etapp Nižni Tagilis. Foto: EPA/YURI KOCHETKOV/Scanpix

Möödunud nädalavahetusel peeti MK-sarja avavõistlused suusahüppajatele Venemal Nižni Tagilis. Pärast võistlust selgus aga asjaolu, et mitmed sportlased nakatusid koroonaviirusega ja viibivad seetõttu haiglas.

Nižni Tagilis võisteldi 19.–21. novembrini ning kokku osales seal 70 sportlast 19 erinevast riigist. Nende seas ka kaks eestlast: Artti Aigro ja Kevin Maltsev.

Võistluste pressiesindaja Andrei Kastša selgitas Venemaa meediale, et pärast MK-etappi on mitmed sportlased nakatunud koroonaviirusega ja viibivad haiglas. «Nižni Tagili haiglas viibivad koroonaviirusega nakatunud sportlased, kellel on kergemad sümptomid. Mõned suusahüppajad on suunatud ka paremate tingimustega Jekaterinburgi haiglasse,» lausus Kastša, kelle sõnul järgiti võistlust korraldades kõiki kehtivaid reegleid.

Nõnda on selge, et mitmele võistlejale jääb hooaja teine osavõistlus vahele, ent täpselt pole teada, millise riigi sportlased koroonaviirusega nakatusid. MK-sarja teine etapp toimub juba sellel nädalavahetusel Soomes Rukal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles