Hyundai järgmise aasta auto erineb pea täielikult sellest, mida seni on nähtud

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja katsetamas uut Hynundai i20 N Rally1 masinat.
Ott Tänak ja Martin Järveoja katsetamas uut Hynundai i20 N Rally1 masinat. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport / Romain Thuillier

Kuigi Hyundai rallitiim on järgmisel aastal kehtima hakkavate reeglimuudatuste tõttu kõvasti oma uut masinat testinud, siis tiimijuhi Andrea Adamo sõnul ei sarnane seni nähtud masin üldse sellele, mis reaalselt jaanuaris Monte Carlo rallil rajale tuleb.

Ralliportaal Dirtfish kirjutas, et Hyundai hakkab õiget versiooni järgmise aasta autost testima alles sel nädalal ja see erineb pea täielikult autost, mida seni meediale on näidatud.

«Ainsad asjad, mis jäävad praeguse autoga samaks, on veljed. Ja ma ei tee isegi nalja,» ütles Adamo.

Itaallane tunnistas, et kui M-Spordist osteti üle tehniline direktor Christian Loriaux, siis talle anti puhas paber. Kuigi Loriaux möönis, et auto arendamine võib minna kalliks, siis Adamo vastas talle: «Sinu töö on auto võitma panna, minu inimestele asju õpetada, aidata mul asju ümber organiseerida. Minu töö on leida raha, et seda teha saaks. Sina tee oma tööd ja mina enda oma.»

Hyundail on plaanis oma kinnisel testirajal kõigepealt kaks päeva katsetada, kas ja kuidas auto toimib ning sellele peaks järgnema kuus päeva testimist.

Adamolt küsiti, kas senine Rally1-auto oli kattevarjuks ja promotsiooniks. «Sellepärast te seda nägite. Ma olen õnnelik, et ka teised tiimid vaatasid..» vastas Hyundai tiimipealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles