Saksamaa tippklubi peatreener ja väravavaht haigestusid enne ülitähtsat Meistrite liiga mängu koroonaga (1)

Christopher Krutto
Copy
Väravavaht Peter Gulacsi (vasakul) ja peatreener Jesse Marsch peavad Leipzigi RB järgmise Meistrite liiga mängu koroonaviiruse tõttu vahele jätma.
Väravavaht Peter Gulacsi (vasakul) ja peatreener Jesse Marsch peavad Leipzigi RB järgmise Meistrite liiga mängu koroonaviiruse tõttu vahele jätma. Foto: ANNEGRET HILSE/SCANPIX

Saksamaa tippklubi Leipzigi RB peatreener Jesse Marsch ja esiväravavaht Peter Gulacsi haigestusid koroonaviirusega ja peavad homse Meistrite liiga kohtumise Brugge vastu vahele jätma.

Klubi andis teada, et kuigi kõik põhimeeskonna mängijad ja taustajõud on koroonaviiruse vastu vaktsineeritud või haiguse läbi põdenud, siis kahjuks Marsch ja Gulacsi siiski haigestusid.

Seetõttu ei reisi kumbki neist meeskonnaga Belgiasse ja mõlemad jäid koju karantiini. Seetõttu võtab homsel kohtumisel ohjad üle abitreener Achim Beierlorzer.

Lisaks kahele haigestunule jäi koroonaviiruse tõttu koju isolatsiooni ka meeskonna abitreener Marco Kurth, kelle pereliige haigestus koroonaviirusesse.

Lepizig vajab homsest kohtumisest kindlalt võitu, sest vastasel juhul võiks nende eurohooaeg detsembris läbi saada. Hetkel ollakse A-alagrupis ühe punktiga viimasel kohal, Brugge on nelja silmaga neist koha võrra kõrgemal. Kuigi edasipääsu Leipzigil enam püüda pole võimalik, siis alagrupi kolmas koht viiks nad edasi Euroopa liiga esimesse väljalangemisvooru.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles