Florakad tiheda graafiku taha peitu ei poe, kogenud mängumees lubas viilijad liistule tõmmata

Copy
Ken Kallaste (vasakul).
Ken Kallaste (vasakul). Foto: DAVID PINTENS via www.imago-images.de/Scanpix

Tallinna FC Flora jalgpalliklubi kohtub neljapäeval Lilleküla staadionil Konverentsiliiga alagrupimängus Belgradi Partizaniga. Kuigi Eesti meisterklubi järgmised kaks nädalat tulevad mänguderohked, siis ei tahtnud Flora äärekaitsja Ken Kallaste selle taha peitu pugeda.

Kahe nädala jooksul tuleb Floral erinevate liigade peale kokku pidada viis kohtumist. Niigi mänguderohkeks kujunenud hooaeg lõpeb seega samuti tihedalt, kuid Kallaste kinnitas vana tõdemust, et pikalt ette ei tasu mõelda.

«Jalgpalluri elu käib üks mäng korraga. Siin ei ole mõtet rääkida järgmisest mängust, kui sa ei võta eelmist mängu,» ütles Kallaste mängueelsel pressikonverentsil. «Siin ei olegi mõtet rääkida Levadiast või Paidest. Praegu on Partizan. Sellele keskendume, teeme tööd, mängivad need, kes mängivad ja nad annavad kõik endast. Kui mina näen kedagi, kes läheb sinna viilima, siis vaatame edasi pärast selle poisiga.»

Kallaste ei murdunud ka küsimuse peale, kui uuriti, kas Floral on veel võimalik alagrupist edasi pääseda. «Ma ei mõtle ulmeasju. Muidugi ma sisimas loodan, aga lähme targalt pealt. Üks mäng korraga, võtame ära, siis vaatame edasi,» rääkis äärekaitsja.

Flora on neljast kohtumisest teeninud kaks viigipunkti ning on neljaliikmelises alagrupis kolmandal kohal. Liider on kümne punktiga Gent, Partizan on seitsme punktiga teine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tagasi üles