Norras urineeris ja sülitas fänn tribüünidelt fotograafi pihta

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Branni fännid. Pilt on illustreeriv.
Branni fännid. Pilt on illustreeriv. Foto: imago sportfotodienst

Pühapäevane Branni ja Sandefjordi kohtumine Norra jalgpalli kõrgliigas püüab maailma meedias tähelepanu väga valedel põhjustel. Nimelt otsustas üks Branni poolehoidja kohtumise ajal fotograafi pihta sülitada ja tagatipuks ka urineerida.

«See ajas mind marru, kuid samal ajal olin üllatunud, et täiskasvanu üldse millekski selliseks on võimeline,» lausus uriinijoaga pihta saanud Trond Teigen väljaandele Bergensavisen.

Tegelikult ei saanud piltnik sealjuures õigupoolest arugi, mis tema suunas lendas ja teda tabas. «See juhtus avapoolaja lõpus, kui tundsin, et miski tabas mu õlga. Arvasin, et see on lihtsalt snus'i-karp, sest seda on ennegi juhtunud,» jätkas Teigen, kes sai alles poolajal politsei käest teada, et tema õlal on suur süljelärakas. 

Veidi pärast seda andsid Sanderfjordi töötajad talle aga ka teada, et pallipoiss oli neile raporteerinud, kuidas üks poolehoidja oli tema peale ka urineerinud. 

Branni klubi on praeguseks kinni pidanud ka väidetava kahtlusaluse, kelleks on 40-aastane meesterahvas. Ühtegi edasist sammu veel astutud pole, kuna kõigepealt soovitakse kuulda poolehoidja enda versiooni juhtunust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles