Eesti laskesuusa teine ešelon alustas hooaega tagasihoidlikult

Copy
Grete Gaim.
Grete Gaim. Foto: Jan Huebner/Voigt

Homme antakse Rootsis Östersundis avapauk tänavusele laskesuusatamise MK-sarjale, kus astuvad võistlustulle ka meie paremad biatleedid

Eelmisel nädalavahetusel Norras Sjusjöenis toimunud katsevõistluste järel kinnitati, et hooaja avaetapile sõidavad naistest Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Kadri Lehtla, Susan Külm ja Regina Oja ning meestest Rene Zahkna, Kristo Siimer, Robert Heldna ja Kalev Ermits.

Meie ülejäänud laskesuusatajate Grete Gaimi, Raido Ränkeli, Marten Aolaidi, Mart Všivtsevi ja Jüri Uha pärusmaaks avanädalavahetusel jäi seega Rootsis Idres algav IBU karikasarja etapp, mille avastart ka täna toimus. 

Naiste 7,5 km sprindidistants meile liiga rõõmustavaid sõnumeid ei toonud. Sakslanna Marion Wiesensarteri (21.02,3) võiduga lõppenud sõidus platseerus Gaim 116 startinu konkurentsis 90. kohale (4; +3.36,8).

Meeste 10 km sprindi võitis sakslane Lucas Fratzscher. Parima eestlasena saavutas Aolaid 77. koha (2; +3.04,2), Uha oli 100. (2; +4.20,6) ning Všivtsev 115. (4; +5.34,1). Kokku oli stardis 132 sportlast.

Märksõnad

Tagasi üles