Hiilgava väravasöödu andnud Poom: siinkohal võib kiita peatreenerit

Christopher Krutto
Copy
FC Flora - Belgradi Partizan.
FC Flora - Belgradi Partizan. Foto: Konstantin Sednev

FC Flora 1:0 võidumängus Belgradi Partizani üle Martin Milleri väravale hiilgava söödu andnud Markus Poomi sõnul teenis Flora küll ajaloolise võidu, kuid selle nautimiseks praegu aega pole.

Flora võiduvärav sündis mängu 44. minutil, kui Poomi sügavalt antud tsenderduse realiseeris osava pealöögiga Miller.

«Olin langenud natukene madalamale palli küsima. Siinkohal võib kiita peatreenerit, kes karjus, et pane diagonaal. Vaatasin paremale ja nägin Millerit kasti liikumas. Tegin otsuse sööta, see läks kohale ja Miller lahendas ilusti ära. Mulle meenutas see värav Robin van Persie MMil löödud väravat,» rääkis Poom.

Poolkaitsja sõnul oli Flora võit ajalooline nii klubile kui ka Eesti jalgpallile üldisemalt. «Aga me ei saa seda nii väga nautida. Meil seisab veel üks mäng ees, läheme Belgiasse võitlema ja vaatame, mis saab. Kõik saavad aru, et pärast hooaega on aega mõelda, millega hakkama saime. Praegu keskendume järgmistele mängudele,» lausus ta.

Teisel poolajal vahetas Partizan korraga sisse neli põhitegijat ja sellega haarati mängu kontroll täielikult enda kätte. Kuidas platsil olnud mängijad seda tunnetasid?

«Mulle endale tundus, et üleliia raskemaks [meil] ei läinud. Teisel poolajal tekkis paar pikemat pausi, kus saime ise mingid detailid läbi rääkida ja hinge tõmmata. Mingi hetk nad pidid hakkama suruma ja seda nad tegid. Viimased 20 minutit oli palju kannatamist ja pidime olukorrad lõpuni mängima. Olime meeskonnana hästi valmis ja teise poolaja mängukäik soosis kohtumise lõpptulemust,» vastas Poom.

Enne pressikonverentsi ootasid ajakirjanikud tükk aega, et Henn ja Poom nende ette jõudsid. Põhjuseks mõistagi see, et tähistati ajaloolist võitu. «Ma arvan, et jõudsime viis minutit nautida, siis läksime ruttu pessu ja tulime siia. Nii palju saime tähistada,» tunnistas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles