Manchester United palkas uue peatreeneri, Jürgen Klopp: halb uudis kõikidele konkurentidele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ralf Rangnick.
Ralf Rangnick. Foto: Frank Hoermann/Sven Simon Via Www.imago-images.de/Scanpix

Inglismaa jalgpallihiid Manchester United andis eile hilisõhtul teada, et Ole Gunnar Solskjaeri tuleb tänavuse hooaja lõpuni asendama Saksamaa treener Ralf Rangnick.

United sõlmis Rangnickiga hooaja lõpuni kestva lepingu ning nõnda saab temast ajutine peatreener. Pärast järgmist suve jääb sakslane Unitedi juurde kaheks aastaks nõustajana.

Rangnick oli viimati peatreenerina ametis 2019. aastal, mil ta juhendas Saksamaa kõrgliigas Leipzig RB meeskonda. Veel on tema CV-s Stuttgarti, Hannoveri, Hoffenheimi ja Schalke juhendamised.

Unitedi suurima rivaali Liverpooli sakslasest peatreener Jürgen Klopp arvas, et nüüd peaksid kõik meeskonnad Inglismaal Manchesteri tippklubi veelgi rohkem kartma. «Kahjuks saabub Inglismaale üks väga hea treener. United hakkab kindlasti olulisemalt organiseeritumalt tegutsema ja see pole konkurentidele hea uudis,» lausus Klopp.

«Ta on väga hea inimene ja suurepärane treener. Tal on väga palju kogemusi ja seda näitavad ka tulemused. Tal on õnnestunud kahe Saksamaa klubiga tulla täielikust madalseisust tiitlisoosikuks. Neid oskusi pole mitte just paljudel jalgpallimaailmas.»

Sel nädalavahetusel sõidab Manchester United külla Londoni Chelsea'ile ning seal juhendab külalisi endiselt Michael Carrick. Teisipäeval toimuvas lahingus Arsenaliga peaks olema platsi kõrval aga juba Rangnick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles