Loeb peaks Monte Carlos startima esmakordselt hinnatud paarimeheta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Loeb ja Daniel Elena
Sebastien Loeb ja Daniel Elena Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH/Austra

Rallimaailm on hetkel ootamas MM-sarja uut hooaega, mis algab tavapäraselt jaanuaris Monte Carlos. Taas on võimalik, et ralliradadele naaseb Sebastien Loeb, ent sedapuhku peab ta hakkama saama oma pikaaegse kaardilugejata.

Sebastien Loeb on väga tihedalt testimas M-Spordi uut Rally1-masinat ning seetõttu eeldatakse, et ta alustab ka MM-sarja hooaega. Kui nii peakski minema, siis tema kõrval ei võta kohta sisse Daniel Elena, kellega koos üheksakordseteks maailmameistriteks tuldi.

Loeb on Elenaga sõitnud kokku 180 MM-rallit, millest võitnud 79. Tal on õnnestunud aga poodiumile kerkida lausa 119 korda.

Nende koostöö lõppes tänavu märtsis ning mitte just kõige meeldivamal viisil. Seda eelkõige seetõttu, et Loebil sunniti edukaks esinemiseks Dakari kõrberallil, vahetama kaardilugejat.

Sestap istub kõige tõenäolisemalt Loebi kõrval Monte Carlos Isabelle Galmiche. Nad on üheskoos teinud M-Spordi Fordiga mitmeid testisõite. Galmiche on üsna väikeste MM-sarja kogemustega kaardilugeja. Tal on kirjas ainult kuus MM-rallit ning viimane neist tuli 2017. aastal Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles