Rapla korvpallimeeskond leidis puuduva lüli, tiim peaks olema viimaks komplekteeritud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jaron Martin.
Jaron Martin. Foto: realmurciabaloncesto.com

Hooaja alguses palju ebaõnne kogenud Rapla Avis Utilitase korvpallitiimiga liitub 178-sentimeetrine mängujuht Jaron Martin.

27-aastane jänki alustas pärast USA ülikooli lõpetamist profikarjääri Mehhikos. Seal pallis ta erinevates klubides kokku kolm hooaega. Mullu sai Martin esimese kogemuse Euroopas, kogudes Hispaania esiliigas Murcia ridades keskmiselt 22 minutiga 11 punkti ja 2,7 tulemuslikku söötu. 

Tänavust hooaega alustas lühike tagamees Prantsusmaa tugevuselt teises liigas. Alsace ridades jäi tema saagiks kolmes matšis keskmiselt 6,7 silma ja 2,3 söötu. 

«Jaron peaks olema täpselt see lüli, kes meil puudu on olnud. Kuna ta mängis edukalt eelmisel hooajal Hispaanias tugevuselt teises liigas, siis tema tasemes ei tohiks kahtlust olla. Lisaks kindlustas Hispaania taust väga hea informatsiooni mängija kohta, kuna meie peatreener Lluis Riera juhendas meeskonda samas liigas,» ütles Rapla mänedžer Jaak Karp ühismeedias.

Ma väga loodan, et sellega on meeskond lõplikult komplekteeritud, kuigi ootamatusteks tuleb alati valmis olla. Tema liitumine ja vigastatud mängijate lõplik tervenemine annab treeneritele lõpuks võimaluse nii tööd teha, nagu nad seda soovivad.»

Eesti-Läti liigas on Rapla võitnud seni seitsmest mängust kaks, millega hoitakse 10. kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles