Rooba koduklubi tõusis järjekordse võiduga KHLi liidrite hulka

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robert Rooba Tšerepovetsi Severstali särgis.
Robert Rooba Tšerepovetsi Severstali särgis. Foto: Sander Ilvest

Eesti jäähokikoondislase Robert Rooba koduklubi Tšerpovetsi Severstal jätkas võidukäiku maailma tugevuselt teises hokiliigas KHL. Sedapuhku alistati kodujääl võimsa viimase kolmandiku toel 3:1 Nižni Novgorodi meeskond.

Tänavu üllatuslikult KHLi liidrite hulka kerknud Tšerpovets jäi Nižni Novgorodi vastu pärast väravateta avakolmandiku 0:1 kaotusseisu. Seejuures oli kodumeeskond teinud kahe kolmandikuga 13 pealeviset, ent vägavalukku ei õnnestunud kuidagi avada.

Otsustaval perioodil saadi enda ründemäng siiski väga hästi käima. Esmalt tõi 7. minutil Robin Press enamuses mängides tabloole viigiseisu ning mõni minut hiljem viis Nikita Guslitsov kodumeeskonna vähemuses mängides juhtima.

Viimase tabamuse eest hoolitses taaskord Daniil Vovtšenko, kellele see oli tänavu juba kaheksandaks tabamuseks üheksa väravasöödu kõrvale.

Robert Rooba on endiselt vigastusega väljas ning seetõttu jääle täna ei saanud.

Tšerpovets tõusis tugevas Läänekonverentsis tänase võiduga tagasi neljandale positsioonile. 32 kohtumisega on neil kirjas 44 punkti, mis on võrdne nii teisel kohal paikneva Moskva Dinamoga kui ka kolmandal positsioonil olema Moksva CSKA-ga. Juhib neist kaks silma enam kogunud, ent ka mängu rohkem mänginud Helsingi Jokerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles