Koomasse langenud 16-aastane hokitalent suri haiglas (3)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Valentin Rodionov.
Valentin Rodionov. Foto: Moskva Dünamo koduleht

Möödunud nädalavahetusel toimus Venemaal Moksva lahtiste jäähoki meistrivõistlustel õõvastav intsident, kui Moskva Dünamo 2005. aastal sündinud noormeeste tiimi kuuluv Valentin Rodionov kokku varises. Pärast ajuoperatsiooni viidi ta kunstliku koomasse, kust noormees enam üles ei ärganudki.

Moskva Dünamo 2005. aastal sündinud noormeeste tiimi kuuluv Rodionov kukkus kokku Moksva lahtiste meistrivõistluste kohtumises Moskva CSKA eakaaslaste vastu.

Dünamo kirjutas kodulehel avaldatud pressiteates, et kaitsja naasis pingile ja kaotas seejärel teadvuse. Talle anti kiirel esmaabi ja seejärel viidi Rodionov Morozovi lastehaiglasse, kus teda opereeriti. Pärast seda viibis ta meditsiinilises koomas.

Dünamo hokiklubi toetas noort kaitsjat täielikult ja hoolitses 16-aastase hokimängija ravikulude eest. Klubi sõnul tegelesid temaga Moskva parimad arstid.

«Moskva Dünamo avaldab siirast kaastunnet Valentini perekonnale ja sõpradele. See on tragöödia kogu meeskonna jaoks. Oleme kõik leinas,» seisis Dünamo teadaandes.

Venemaa meedia sõnul alustas kohalik politsei kriminaaluurimise, et leida selgus, miks Rodinovil üldse ajuvigastus tekkis.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles