Kolmekordne maailmameister jäi mainekal turniiril keset mängu magama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mark Williams.
Mark Williams. Foto: O.Behrendt/SCANPIX

Snuukris algasid möödunud nädalal Suurbritannia meistrivõistlused ning juba avaring pakkus mitmeid üllatusi. Üheks langenuks oli kolmekordne maailmameister Mark Williams, kes alistus teises ringis 5:6 Anthony Hamiltonile.

Williams taastub hetkel tasapisi koroonaviirusest. Ta nakatus sellega oktoobris ning pidi loobuma mitmest turniirist. Suurbritannia meistrivõistlustel oli ta siiski väga kurnatud ilmega ning mees jäi ka teise ringi kohtumises Hamiltoniga lihtsalt magama.

«See oli esimene kord minu 30-aastase karjääri jooksul, kui jäin toolil magama. Juhtisin mängu 3:2 ning siis tuli väsimus lihtsalt peale. Ärgates ei saanud ma kohe arugi, kus ma täpsemalt olen. See oli mõistagi piinlik, aga olin täiesti kurnatud,» sõnas Williams BBC-le.

Waleslasest kolmekordne maailmameister tunnistas, et talle sobivad praegu hommikul või päeval toimuvad kohtumised. Õhtul väsib lihtsalt mees nõnda kiiresti ära ja selle põhjuseks on koroonaviirus, mis võtab kehast jõu ära.

«Pean ennast siiski õnnelikuks, sest mitmetel koroonaviirusega nakatunud inimestel on läinud palju hullemini. Olen paremas seisundis kui paar nädalat tagasi, ent õhtustes mängudes olen endiselt raskustes,» lisas Williams.

Teises ringis langes lisaks Williamsile ka valitsev maailmameister Mark Selby, kes alistus Iraani esinumbrile Hossein Vafaeile. Lisaks on favoriitidest kohvrid pakkinud juba Ding Junhui ja Neil Robertson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles