Käreda pakase tulemus: Soome suusatäht jätab haiguse tõttu MK-etapi vahele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Krista Pärmäkoski.
Krista Pärmäkoski. Foto: Lehtikuva/Scanpix

Murdmaasuusatamise MK-sari läks möödunud nädalavahetusel käima suure hooga ning sportlasi tervitas Soomes krõbedad külmakraadid. Selle tulemusena jäi haigeks soomlanna Krista Pärmäkoski, kellel jääb sel nädalavahetusel Norras toimuv MK-etapp vahele.

Rukal head minekut näidanud ning minituuri neljanda kohaga lõpetanud Pärmäkoski tundis ennast pärast võistlust kurnatuna. See ei tulnud üksnes väsimusest, vaid sportlasel oli tõusnud palavik. Külmetuse tõttu jääb tal osalemata Lillehammeris toimuval MK-etapil.

Soome koondisele on Pärmäkoski vigastus selge tagasilöök ning tema asemel teenib võimaluse MK-sarjas startida Jasmin Kähärä. 21-aastane Kähärä osales samuti Ruka MK-etapi sprindivõistlusel, kus temale kuulus 43. koht.

Probleeme on ka Soome meestel. Verneri Suhonen jääb samuti külmetuse tõttu järgmisest MK-etapist kõrvale ning teda asendab Lauri Mannila.

Lillehammeris võisteldakse juba sel nädalavahetusel. Reedest pühapäevani sõidetaval MK-etapil võisteldakse sprindis ja tavadistantsides. Pühapäeval sõidetakse ka hooaja esimene teatesõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles