Unitedi uus peatreener võib Ronaldol keelata luksusautodega sõitmise

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo järjekordse luksusauto roolis.
Cristiano Ronaldo järjekordse luksusauto roolis. Foto: Phil Noble

Cristiano Ronaldo on lisaks jalgpallioskustele tuntud ka oma uhke luksusautode kollektsiooni poolest. Peagi võib aga juhtuda, et portugallane ei saagi miljoneid maksma läinud neljarattalistest rõõmu tunda.    

Nimelt on Manchester Unitedi uuel sildtreeneril Ralf Rangnickil väga selged reeglid, mida ta on siiani igal pool ka rangelt rakendanud. Näiteks Leipzigi Red Bullis lubas juhendaja mängijatel võistkonna treeningkompleksi sõita ainult klubi toetajate autodega ning väljaanne Mirror kirjutab, et sarnane poliitika võidakse nüüd kasutusele võtta ka Unitedis.   

See oleks ebameeldiv uudis aga Ronaldo jaoks, kelle masinate kollektsioon on väärt üle 20 miljoni euro. Portugallase garaažist võib leida Ferrarisid, Lamborghinisid ja teisigi luksusmarke. Viimati nähti teda Unitedi treeningule sõitmas näiteks 300 000 eurot maksnud Bentleys.   

Varasema karjääri jooksul on nii mõningadki treenerid andnud Ronaldole platsil kui ka väljaspool vutiareeni rohkem vabadust, kuid saksasest gegenpress' isa Rangnick pole seevastu kordagi oma karjääris kellelegi erandeid teinud.

Kui sarnane reegel hakkakski Unitedis kehtima, tuleks mängijatel hakata sõitma Chevrolet'dega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles