Vihane Tarmo Kink: visake lutsu oma ilusa mänguga

Postimees Sport
Copy
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: FERENC ISZA/AFP

Tallinna derbis selgitavad pealinnaklubid Flora ja Levadia, kas tänavuse hooaja jalgpalli Premium liiga tiitel otsutatakse täna või sel pühapäeval. Avapoolaja võitis Flora 0:3 ja Levadia abitreener Tarmo Kink polnud olukorraga rahul.

ETV2 jalgpallistuudio juht Aet Süvari tõdes poolajal Kingiga intervjuus, et esimene poolaeg oli Levadia jaoks väga halb, kuid mänguliselt asi nii hull ei paistnud. «Mäng väga kaunis ei ole, kui 0:3 taga oled. Kedagi ei koti see mäng, täna on vaja võita. Ükskõik, mängi ilusti või mängi koledalt. Aga kui 0:3 oled poolajaks taga, siis visake lutsu oma ilusa mänguga,» näitas endine tippmängija oma pahameelt välja.

Sellepeale küsiti talt, kas sellest seisust on võimalik teisel poolajal välja tulla? «Kindlasti saab, aga ainult meist endast ei piisa. Floral peab midagi väga valesti minema. Aga 45 minutit peame ära mängima, muidu saame disklahvi,» vastas Kink.

Intervjuu lõpetuseks tõi Süvari välja, et Kink näeb välja löödud ning küsis, kuidas on seis mängijatega. «Ma ei ole löödud. Olen natuke vihane, aga las ta jääda,» ütles Kink ja suundus seejärel riietusruumide suunas.

Lõpuks kaotas Levadia kohtumise 1:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles